onsdag 23. september 2009

Mercredi à Paris!

Paris er en travel by! Vi merker det på hele oss. Vi har begge to litt adrenalin i kroppen hele tiden, og det er egentlig litt deilig. Vi merker at vi er i en storby, og at ting skjer rundt oss hele tiden. I stor kontrast til Caen :)

Det begynner å gå opp for oss at vi faktisk ikke har så veldig god tid her i byen. Det er masse ting som skjer, og vi må allerede begynne å planlegge konserter og ting vi vil oppleve for å rekke det før vi drar. Konserter er et kapittel for seg selv. derfor;

Konserter :)
Det er enorm aktivitet med konserter her. Det er bare å velge å vrake. Vi prøver å få oversikt slik at vi kan få bestilt billetter. De har en serie til ære for Miles Davis, og i den forbindelse er det en konsert med Jack DeJohnette, én konsert med Marcus Miller, én med Wayne Shorter Quartet og flere følger :) Og dette er bare et konsertsted. Alt til prisen av 9€ pr. billett for oss (tror vi) :)

Klassiske konserter har vi bare så vidt skummet overflaten på. Det er heeelt enormt mye som skjer. Store konserter som Brükners 7, Bilder fra en utstilling osv. på vanlige hverdager som tirsdager eller torsdager. Uvant. Masse internasjonale orkestere som besøker byen også, blant annet barneorkesteret Simòn Bolívar Youth Orchestra. For å nevne littegrann av det som skjer.

På skolen florerer det av masterclasser og konserter! De har en hel bok bare for i høst med program. :) Dette blir bra!

Resten av ting vi skal gjøre her, får vi skrive om senere. På bildekolasjen øverst finner dere bilder fra de to første hverdagene våre i Paris. Dere kan se dem hver for seg her

Vi føler oss veldig heldige!! :)

Ingen kommentarer: