mandag 7. september 2009

To ting og en undring




Her er det to ting som har skjedd de siste dagene. Men først en liten undring:

Hvorfor har de B A R E håndtørrere i Frankrike?! Kanskje mer miljøvennlig, men dobesøket tar vesentlig lenger tid...

De siste dagene har det blitt sommer i Caen igjen
- dvs oppimot 30 grader og det er DIGG!!! På med sandalene og skjørtet igjen - nå skal de siste sommerdagene NYTES! Her ser dere et bevis på dette.

Hver dag spiser vi lunsj og middag på universitetets kantine. Dvs én forrett, én hovedrett og én dessert + baguett - TO ganger om dagen. Det er godt for magen! :) Men idag fikk jeg en overraskelse i min lille forrett: En miniblekkspruuut! Der man kunne se hodet, flere tentakler (er det det det heter?!?), og på disse tentaklene kunne man tilogmed se sugekoppene.... gjett om jeg fikk litt sjokk! For ordens skyld: jeg spiste den ikke. Så jeg kan heller ikke si hvor seig den var:)

Ellers har vi det fint i Caen, men begynner å telle dagene til vi kommer til Paris. Vi er lei av å være "midlertidige". Gleder oss til Paris :)
À bientôt :D

3 kommentarer:

Dag-Filip sa...

Altså, syns ikkje dokke skal klage på noko som helst når tempen er 30 grader....:) Her i nord bles det og hausten he meldt sin ankomst.
Jau jau. Blekkspruten såg ikkje så veldig fristande ut, men Tom`rn tok vel utfordringen på strak arm....?

Unknown sa...

Men Torunn Irene - blekksprut er da en delikatesse! ;-)

Misunner dere kantinematen. På NMH har vi nå nådd en ny bunnotering hva mengde og kvalitet angår, og det nye personalet ser ut til å være der på tiltak. Huff... *vil til Frankrike*

Kos dere videre!

Anonym sa...

Å så deilig. Høres ut som dere har det ganske greit der nede. Det er bare så godt. Kommer dere hjem til Lill sitt bryllup? Hadde vært så gøy å se dere igjen. Masse lykke til og nyt oppholdet. Stor klem fra oss i Kristiansand