mandag 12. oktober 2009

Mandag


Her er en beskrivelse av hvordan Torunn Irene og Tom Andreas' hverdagsmandag KAN se ut:

1. Kl 0800 spiser vi god norsk/fransk frokost (..baguette, te, camembert, brie, skinke, tomat..).
2. Kl 0900 koker (og nyter) vi god Starbucks kaffe + god bok + god stol.
3. Kl 1030 drar Tom Andreas til kirka i Noisy-le-Sec for å øve, og Torunn Irene øver hjemme.
4. Kl 1200 har Torunn Irene øvepause og går ut og klapper den feite katta til naboen. Kjempekosete! (Se bilde)
5. Kl 1400 er det lunsj og på menyen er følgende: CornFlakes (har fått sååååå dilla!!) og yoghurt med musli.
6. Kl 1600 går vi, med vilje, en liten omvei til butikken (og ender opp med å gå hele 7,5 km!) og handler på vei hjem.
7. Kl 1800 skrur vi på radiator-systemet (for første gang) og det blir endelig levelig her i kåken.
8. Kl 1815 lager Tom Andreas pannekakerøre
9. Kl 1830 gratinerer Torunn Irene pannekakene i ovnen fylt med camembert og skinke. Og vasker opp.
10. Kl 1839 tørker Tom Andreas oppvasken.
11. Kl 1900 er det klart for middag: gratinerte pannekaker til hovedrett og pannekaker med sukker (og sitron for spesielt interesserte) til dessert.
12. Kl 2030 vasker Torunn Irene og Tom Andreas opp.
13. Kl 2130 skriver Torunn Irene blogginnlegg om hvordan en mandag kan være. Tom Andreas spiller data.
14. Kl 2230 stikker vi til nabohuset og setter på klesvask (strømmen er billigere etter kl2230, så all vask må skje etter det..)
15. Kl 2300 tar vi kvelden.

Ja - kanskje dere klarer å leve dere inn i hverdagen vår. En opplysning til dere som tror jeg går på skole: JA det gjør jeg, men bare tre-fire dager i uka :) Og all øving foregår i stua hjemme!

Til oppsummering:
Vi har det utrolig deilig her i Paris - og nyter hverdagene. Vi har lite plikter og få som "forventer noe av oss" og det er både deilig - og litt frustrerende til tider også. Men mest deilig :)

Hvordan har din mandag vært?!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Hmmm... Il professore slår oss i hodet fordi vi ikke kan spille, som vanlig ;-). Hært, hært, hært, rull leppene bakover. Glassbaren serverer typisk toro, og ventilasjonsanlegget i 5. etasje blir endelig stille klokken åtte.

Unknown sa...

Hei Torunn Irene og Tom Andreas! Så hyggelig å lese bloggen deres. Mandagen ser jo fin ut den, dere er jo svært strukturerte! Det må kanskje til når dere har stor "frihet" egentlig, det stiller jo krav til egendisiplin. - Vi kom hjem fra østlands-tur igår mandag i kveldinga. Jorunn var jo invitert til Hobøl kirke på innvielse av Ny-gammelt orgel i Hobøl kirke. Det var gudstjeneste søndag formiddag - Jorunn var der mens jeg var barnevakt for Ingrid (TM og H var alene på søndagsskolen) i Askim kirke. Etter gudstjenesten i Hobøl kirke fikk Jorunn overrakt en gammel orgelpipe som "takk" for at hun satte igang prosessen med å få nytt orgel midt på 90tallet - og det var jo hyggelig. Om kvelden var det fin konsert med Arne Solhaug, Tomter Sangkor, Sigrun Baar og organisten i Hobøl Sarmite Oberreuter (tror hun heter det). Det var fin musikk, bl a en salmekantate (deler av den) av Mendelssohn. Nå er Margrete her! Hun er på turne med Ingrid Grøvan og Anbjørg Lien, hun overnatter her til imorra og læned bilen vår til KrSand imorra. Jorunn skal på kurs i KrSand og tar bilen vår hjem igjen. Jeg blir altså alene etpar dager.
Går det bra med øvinga di? Og obo-undervisninga? Og fransken? Blir det kaldt etterhvert i Bondy? Ta på nok klær! Gjør som mora di sier! Ha det bra begge to!
Hilsen OTh.

Anonym sa...

For en deilig pannekakedag! Crepes heter det på fransk, og vi måtte bare se langt etter dem!
Forøvrig har jeg ikke mandager. Mandagene faller bort, som reisedager. Mine mandagers aktiviteter kan kun måles i antall strikketøy som hoper seg opp til montering. Men spør du meg om de andre dagenes program, da ville lista bli lang...
Hilsen mamma