tirsdag 8. desember 2009

Hver vår rute til Antwerpen

Jah, da er hvertfall en av oss i Antwerpen. Torunn Irene er på vei fra Clermont Ferrand sammen med orkesteret hun skal spille med, men de er 3-4 timer forsinket.

Så - hvorfor er vi plutselig (snart) i Antwerpen? Antwerpen er jo i Belgia tenker du kanskje - langt fra Paris. Og det er en sannhet med modifikasjoner. Først grunnen:
Torunn Irene er så heldig å få spille konsert sammen med sin obo-professor David Walter. De skal spille 2 konserter i Belgia, én i Antwerpen og én et annet sted.

Så i går drog Torunn til Clermont Ferrand, sør-frankrike, for å ha orkesterøvelse.
I dag var reisedagen - og de har reist Clermont Ferrand - Lyon (toget herfra var forsinket med 4 timer) - Brussel - Antwerpen (forhåpentligvis).

Selv sitter jeg på hotellrommet som er booket til Torunn på et 4-stjerners hotell i Antwerpen sentrum. Jeg har gått en liten tur å sett meg om og spist middag på PizzaHut. Og jeg har kjørt Thalys-tog. Det er et sånn zuuper-raskt tog. Paris - Brussel - Antwerpen = 2 timer og 10 minutter!!!! Det er sykt, og avstanden er ifølge Googlemaps 339 km. cirka det samme som Oslo - Lyngdal.


Så vi får se hva dagene vil bringe - gøy å være i et
nytt land. De er litt flinkere på julepynten her, så vidt jeg har fått sett. Det er bra, for da blir det kanskje litt julestemning.
Det må også nevnes at vi har hatt veldig hyggelig besøk i helga. Margrete og Geir var på besøk fredag til mandag. Det var gode dager med hygge, lange morgener og god stemning. Vi takker for besøket!! Det var også vårt siste besøk av folk i vårt Parisopphold. Nå blir vi i Antwerpen til fredag og så har vi akkurat 1 uke igjen av vårt frankrike-eventyr.

Ingen kommentarer: