torsdag 17. desember 2009

Siste dag - med SNØ!

Ja - da er det vår siste kveld i Bondy, og siste kveld i Paris!

"Allerede". Det har faktisk gått ganske fort, men vi har gledet oss veldig til å reise hjem.
Nå er koffertene pakket og vi skal snart på avskjedsmiddag hos de vi bor hos. Det blir veldig hyggelig! Rart å dra fra et slikt sted. Det er så mye her som vi har brukt i 3 måneder, som ikke er vårt. Det var litt vanskelig å pakke, og vite at alt vårt var med, og at vi ikke hadde glemt noe eller tatt med noe som ikke var vårt.Vi er begge litt stressa, og klare for å dra. Litt reisefeber, rett og slett. Og det har selvfølgelig en god grunn. Men det er også et aspekt til nå som vi ikke forutså! Det har begynnt å SNØ i Paris. I fjor var det visst bare 2 snødøgn før jul. I år er de kommet mens vi er her - og med delt glede. Det er fint og flott - men hvordan blir det med transporten?? I tillegg har de streik på noen RER-er (tog) som vi skal bruke for å komme oss til flyplassen i morgen. Så vi er litt nervøse om vi kommer oss til flyplassen - og om flyplassen er åpen. I dag har det vært kaos der, så vi er spente på hvordan det blir i morgen tidlig. Så den som leser dette før vi drar, kan gjerne sende noen varme tanker, slik at snøen smelter og alt funker som det skal :)

Så vi GLEDER oss til å komme hjem. Vi flyr til Sola og blir hentet av Jorunn og Ole Thorvald i morgen formiddag. Så bærer det hjem til Lyngdal og Mandal for JUL!

Og med dette så avslutter vi vårt opphold i Paris - og også vår blogg fra Paris! Takk til dere som har vært innom å sett og lest. Og beklager at så mange ikke har fått til å legge inn kommentarer. Vi skjønner ikke helt hva som har skjedd med det.

Så sees vi i Norge!

Vi skulle jo begge vært på dette bildet - men nå var det slik at Torunn skulle på skolen, og jeg skulle være hjemme. Dermed ble jeg fotograf - og Torunn motiv.

Ingen kommentarer: