fredag 21. august 2009

One week down - four to go!





Burde vel egentlig skrevet overskiften på fransk og ikke engelsk.. men så langt har vi ikke kommet enda. Nå er vi ferdig med første undervisningsuka på språkkurset i Caen. Det har vært en intens uke, med masse oppgaver og gramatikk. Det er litt slitsomt med undervisning og veiledning på et språk man ikke forstår så mye av... men det blir virkelig banket inn i oss.... Dere som har vært igjennom det samme vet sikkert hva jeg snakker om :)

Ellers er det sommervær her, og god stemning! Vi begynner å bli vant til bostandarden som er noe lavere enn vi er vant med. (4 doer og 4 dusjer - felles til alle på gangen, ca 20/30 rom). Men vi er bare norske på vår gang intill videre, så det er koselig og oversiktlig!
I kveld skal vi ut i parken en tur, for så å gå ut på byen og nattmarked ved kaien i byen. Det er sol og ca. 30 grader i sola... så vi har hvertfall fått mer sommer enn vi hadde trodd:) Det er topp!

Jeg legger ved litt bilder i dag - så kan dere se hvordan vi har det. Vi har ganske lite strøm i dag, så det får bli med det. Vi kommer tilbake til mer hvordan vi har det etterhvert! :)

4 kommentarer:

Dag-Filip Roaldsnes sa...

Haha! Ser at Tom`rn he fått seg ei ny søvepute ja...:) Kjekt å sjå bilder! Håper alt ellers er bra med dere. Klem fra Dag-Filip, Merete og Vilde.

Marianne og Børge sa...

Hurra for bilder!! Kjempekjekt:) Å ellers å lese at dere har det bra.. stå på med språkkurs - får mye igjen for det:) I bergen er alt bra - hatt ei koselig helg med besøk! Tenker masse på dere! Gode klemmer fra Mariannus og Børgus:)

Unknown sa...

Fantastisk bilde av Toman!! Hehe, dere står virkelig på til dere stuper over de franske glosene. Dere er gode! Stå på, det løsner helt sikkert etterhvert, og dere kommer til å være rå i fransk når dere er tilbake til jul! Gode klemmer fra Margrete og Geir

Anonym sa...

Haha, I like your style T!