mandag 30. november 2009

En adventskalender igjen...

Nå er det ikke lenge til vi skal hjemover. Vi har nettopp startet opp vår siste "ordentlige" uke. Det vil si den type uke der Torunn skal litt på skolen og Tom Andreas må finne på ting å gjøre. Det er slik de vanligste hverdagene våre har vært. Og tro det eller ei - men vi er faktisk litt lei av det. Vi er klare for ferie, og ikke minst - vi er klare for å komme hjem!!

Når det er sagt, så er skjer det mye spennende her. Jeg (Tom Andreas) søker på jobber, og prøver å finne jobber å søke på. Nå er det kanskje en åpning på en stilling i Eidsvoll. Je
g skal komme tilbake med mer når ting er mer i boks:) Vi har også klart å få samlet alle papirene vi trenger til å søke bostøtte. CAF-støtte, som det heter, vil
bli på rundt 750 euro. Det har vært nærmest en deltidsjobb å få alle de papirene på plass - så de pengene kommer godt med.

Besøk. Vi har endelig fått litt besøk igjen! Foreldrene mine, Jan Helge og
Marianne, kom for en lynrask visit før helga. De kom på onsdag kveld og drog på lørdags morgen. Vi gjorde Paris på 1 dag, og tok det rolig den andre dagen. Det var veldig godt å få besøk av dem, og vise til familien hvordan vi har det her nede. Topp stemning, men det gikk veldig fort. hehe.
Og på fredag får vi besøk av mer familie. Da kommer Margrete og Geir ned, Torunns søster og mannen. Da har vi litt bedre tid, og vi gleder oss veldig til en helg sammen med dem.
Det er veldig hyggelig at folk kommer på besøk, da går tiden litt fortere for oss i disse siste ukene. Siden
det i morgen er 1. desember, så har vi selvfølgelig kjøpt adventskalender. Men vi gjorde en vri - og vi begynte på den akkurat 24 dager før vi skal reise hjem. Så nå teller vi ned på vår lille Kinder-julekalender. I dag fikk vi en Kinder-nisse, jey!:)

Ingen kommentarer: