mandag 5. oktober 2009

En uke har gått...



Nå er det jammen meg på tide med et nytt innlegg!!

Vi har virkelig vært late med innlegg den siste uka. Håper likevel ingen har fått problemer av den grunn. Men nå - nå kommer det et nytt innlegg. Hva har så vi gjort den siste uken da?

Vi har hatt besøk av Jorunn og Ole Thorvald (foreldrene til torunn).

Det har vært veldig hyggelig. De har vært her hos oss i en hel uke. faktisk! De kom forrige mandag - og i dag fulgte vi dem til Orly. De burde vel være hjemme i Norge ca. nå...
Uansett - vi har virkelig hatt en fin uke! Vi har vært rundt på turiststedene i Paris - som Tour Eiffel, Arc de Triumph, Champs Elysee, Place de Concorde, Louvre, Versailles, Invalides, Parc de La Villette. Vi har med andre ord gjort VELDIG mye denne uken!! :) Det er gøy. Mye av dette hadde ikke jeg og Torunn Irene sett før heller, så det ble mange opplevelser for alle. Vi kan vel oppsummere med at vi var ganske slitne i dag når vi våknet - Vi er vel fornøyde alle sammen med å komme oss tilbake til hverdagen.

Et større høydepunkt denne uken var at Torunn Irene, min kjære kone, ble så mye som 24 år på søndag! Det ble feiret med brask og bram, hyggelig (sen) frokost, pakker fra Norge og Frankrike, Freia melkesjokolade og Brynhildmiks. Tur i park og konsert i Notre Dame og en treretters middag i latinerkvarteret. :) En ikke helt vanlig bursdagsfeiring, med andre ord.

Nå ligger en uke med øving og jobbing forann oss. Jeg, Tom Andreas, har fått med sted å øve på trommesett. Det er fantastisk! Jeg øver i kirken som vi "hører til" her i Noisy le-Sec. Jeg må si jeg savner mine egne cymbaler - men ellers er det tipp topp! Ikke verst å få et sted å øve, så å si så mye jeg vil. :) Så det står på plakat for meg denne uken. For Torunn er det forberedelse til hennes 2. time med proffesor David Walter [Davvidd Valtæær]. Det er ikke noe å kimse av, som det heter. Siden jeg ikke selv har fått oppleve dette, så skal jeg få torunn til å meddele litt om hvordan det går med obospillingen her på bloggen etterhvert. Det er jo faktisk derfor vi er her... :)

Da takker vi for besøk og bursdaghilsener i post og facebook og mobil!! :)

Nå er høsten kommet for fullt til Paris - Vakkert!

1 kommentar:

Dag-Filip sa...

Hei sveis! Ville bare hilse og sei Gratulere så mykje med dagen til Torunn!:) Varme klemmer fra Dag-Filip, Merete og ny døypte Vilde!